Světové trendy v nápojové gastronomii – Karolína Šilhanová
Karolína Šilhanová
Bakalářská práce
Světové trendy v nápojové gastronomii
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá světovými trendy v nápojové gastronomii. Zaměřuje se na oblíbenost běžnějších a trendových nápojů i ve vztahu ke gastronomii, v závislosti na věku, pohlaví a vzdělání. V první části je popsaná nápojová gastronomie, historie a její rozdělení. Světové trendy v nápojové gastronomii jsou následně použity k výzkumu, kterým se zabývá analytická část. V praktické části jsou srovnány …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with world trends in beverage gastronomy. It focuses on the popularity of more common and trendy drinks in relation to gastronomy, depending on age, gender and education. The first part describes the beverage gastronomy, history and its division. World trends in beverage gastronomy are then used to research the analytical part. In the practical part the research results are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/vq0kwe/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Multimediální učebnice nápojové gastronomie
Václav PŘIBEK -
Čaj v nápojové gastronomii
Kateřina Schediwá -
HODOVÁ GASTRONOMIE
Jan Mattuš -
Food and beverage consumption trends following KOLs: an explosive phenomenon in Vietnam
Chi Mai Nguyen -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Challenges and opportunities of cross-disciplinary truffle research: from local ecology to global climate
Tomáš Čejka -
Public relations in the global organisations
Elena Babayan -
Lokalizační strategie automobilového průmyslu ve světě
Karel Daňhel
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šilhanová, K.
12. 4. 2019