Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu – Michaela MICHALOVÁ
Michaela MICHALOVÁ
Bakalářská práce
Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu
Low-carbohydrate and no-carbohydrate foods on the Czech market
Anotace:
Bakalářská práce analyzuje nabídku nízkosacharidových a bezsacharidových potravin na českém trhu. Teoretická část představuje literární rešerši dostupných vědeckých textů, seznamuje s problematikou sacharidů a jejich příjmu v potravě. Uvádí výčet druhů nízkosacharidového stravování a jeho vlivu na lidské zdraví především ve spojení s civilizačními chorobami. Dále se soustředí na nízkosacharidové potraviny …víceAbstract:
The bachelor thesis analyses the supply of low-carbohydrate and carbohydrate-free foods on the Czech market. The theoretical part presents a literature search of available scientific texts, introduces the issue of carbohydrates and their intake in the diet. It provides a list of types of low-carbohydrate diets and their impact on human health, especially in relation to civilisation diseases. It also …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 9. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MICHALOVÁ, Michaela. Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu . České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Potraviny podporující střevní mikrobiotu
Kristýna JAROLÍMOVÁ -
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Quynh Tranová
Název
Vložil
Vloženo
Práva