Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu – Michaela MICHALOVÁ
Michaela MICHALOVÁ
Bachelor's thesis
Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu
Low-carbohydrate and no-carbohydrate foods on the Czech market
Abstract:
Bakalářská práce analyzuje nabídku nízkosacharidových a bezsacharidových potravin na českém trhu. Teoretická část představuje literární rešerši dostupných vědeckých textů, seznamuje s problematikou sacharidů a jejich příjmu v potravě. Uvádí výčet druhů nízkosacharidového stravování a jeho vlivu na lidské zdraví především ve spojení s civilizačními chorobami. Dále se soustředí na nízkosacharidové potravinyAbstract:
The bachelor thesis analyses the supply of low-carbohydrate and carbohydrate-free foods on the Czech market. The theoretical part presents a literature search of available scientific texts, introduces the issue of carbohydrates and their intake in the diet. It provides a list of types of low-carbohydrate diets and their impact on human health, especially in relation to civilisation diseases. It also …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 9. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MICHALOVÁ, Michaela. \textit{Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2022. Available from: https://theses.cz/id/vt1q75/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MICHALOVÁ, Michaela. Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu . České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Potraviny podporující střevní mikrobiotu
Kristýna JAROLÍMOVÁ -
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Quynh Tranová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses vt1q75 vt1q75/2
19/9/2022