Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar" – Bc. Barbora Křížková
Bc. Barbora Křížková
Bachelor's thesis
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
Comparison of Chocolates Made Using the "Bean to Bar" Method
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci čokolád vyrobených metodou „Bean to Bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Jejich srovnání ukazuje na rozdílné podmínky od samotného pěstování a sklízení kakaových plodů, fermentace, sušení, třídění, pražení a další zpracování až po spotřebitelskou nabídku, marketing, dostupnost a samotné povědomí spotřebitelů. Rozdílný důraz na výběr a kontrolu nad všemi …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison between chocolates made using the „Bean to Bar “method and the ones using regular processes of production. The comparison points out the different conditions, beginning at the planting and harvest of cocoa beans, fermentation, drying, sorting, roasting and other processes up to the selection for consumers, marketing, accessibility, and the awareness of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/sgb6r/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2021
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Komparace finančního zdraví vybraných firem zabývajících se výrobou a prodejem průmyslového těsnění
Monika Wiedermannová -
Management rizik souvisejících s přerušením provozu výrobního podniku
David Bartosz -
Domácká a řemeslná výroba ve středním Krušnohoří v 16. - 19. století
Libuše NOVOTNÁ POKORNÁ -
Hodnocení efektivnosti investičního projektu: řemeslná výroba ve stavební firmě
Kamil Hora -
Řemeslná výroba papučí ve Valašských Kloboukách v první polovině 20. století
Miroslav MAŇAS -
Význam diverzifikace zemědělských podniků směrem k nezemědělským činnostem (agroturistika, zpracování potravin, řemeslná výroba, atd.)
Andrea Tolarová -
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby. (teze disertační práce)
Václav Michalička -
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby.
Václav Michalička