Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar" – Bc. Barbora Křížková
Bc. Barbora Křížková
Bakalářská práce
Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
Comparison of Chocolates Made Using the "Bean to Bar" Method
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci čokolád vyrobených metodou „Bean to Bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Jejich srovnání ukazuje na rozdílné podmínky od samotného pěstování a sklízení kakaových plodů, fermentace, sušení, třídění, pražení a další zpracování až po spotřebitelskou nabídku, marketing, dostupnost a samotné povědomí spotřebitelů. Rozdílný důraz na výběr a kontrolu nad všemi …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison between chocolates made using the „Bean to Bar “method and the ones using regular processes of production. The comparison points out the different conditions, beginning at the planting and harvest of cocoa beans, fermentation, drying, sorting, roasting and other processes up to the selection for consumers, marketing, accessibility, and the awareness of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/sgb6r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘÍŽKOVÁ, Barbora. \textit{Komparace čokolád vyrobených metodou ''Bean to Bar''}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/vtai8f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Komparace finančního zdraví vybraných firem zabývajících se výrobou a prodejem průmyslového těsnění
Monika Wiedermannová -
Management rizik souvisejících s přerušením provozu výrobního podniku
David Bartosz -
Domácká a řemeslná výroba ve středním Krušnohoří v 16. - 19. století
Libuše NOVOTNÁ POKORNÁ -
Hodnocení efektivnosti investičního projektu: řemeslná výroba ve stavební firmě
Kamil Hora -
Řemeslná výroba papučí ve Valašských Kloboukách v první polovině 20. století
Miroslav MAŇAS -
Význam diverzifikace zemědělských podniků směrem k nezemědělským činnostem (agroturistika, zpracování potravin, řemeslná výroba, atd.)
Andrea Tolarová -
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby.
Václav Michalička -
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby. (teze disertační práce)
Václav Michalička