Bc. Barbora Křížková

Bakalářská práce

Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"

Comparison of Chocolates Made Using the "Bean to Bar" Method
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci čokolád vyrobených metodou „Bean to Bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Jejich srovnání ukazuje na rozdílné podmínky od samotného pěstování a sklízení kakaových plodů, fermentace, sušení, třídění, pražení a další zpracování až po spotřebitelskou nabídku, marketing, dostupnost a samotné povědomí spotřebitelů. Rozdílný důraz na výběr a kontrolu nad všemi …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the comparison between chocolates made using the „Bean to Bar “method and the ones using regular processes of production. The comparison points out the different conditions, beginning at the planting and harvest of cocoa beans, fermentation, drying, sorting, roasting and other processes up to the selection for consumers, marketing, accessibility, and the awareness of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/sgb6r/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze