Bc. Radek Zatloukal

Bakalářská práce

Digitální jídlo jako forma gastronomické budoucnosti

Digital food as a form of gastronomic future
Anotace:
Ani gastronomie, ať už se jedná o samotný proces přípravy, servírování či způsob konzumace jídla se nedokázala vyhnout průniku nových technologických možností. Bakalářská práce se zabývá moderními postupy od příprav až po konzumaci jídla za účelem technologické inovace. V práci bude nejdříve teoreticky vymezen vztah médii a gastronomie. Poté se práce zaměří na jednotlivé významné projekty v této oblasti …více
Abstract:
The presentation and the actual way of consuming a meal have not been immune to the effects of modern technology either. The purpose of my research is to show various ways in which modern technology effects food, from food preparation to ways of technologically innovative eating.A part of the thesis concentrates on the relationship between gastronomy and the media, which is followed by a section on …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
  • Vedoucí: Mgr. Martina Ivičič
  • Oponent: Mgr. Monika Szűcsová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta