Jaroslav Floder

Bakalářská práce

VÝVOJ TRENDŮ V GASTRONOMII SE ZAMĚŘENÍM NA ČESKOU KUCHYNI

Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na vybrané hotelové zařízení Holiday Inn Brno, kde je hlavním cílem vyhodnotit kvalitu a efektivnost gastronomie a vypracovat návrh na její zkvalitnění s ohledem na současné moderní trendy v tomto oboru. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány a vymezeny současné moderní trendy v gastronomii. Dále je zde přiblížena historie české …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on selected hotel Holiday Inn Brno, where the main goal is evaluate quality and effectiveness of gastronomy and elaborate recommendations for improvement considering contemporary modern trends in this field. The paper consists of a theoretical and practical section. The focus of the theoretical section is to describe and define contemporary modern trends in gastronomy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2015
Identifikátor: http://theses.cz/id/vv1qoh/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2015

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.