Bc. Michal Sikora

Bakalářská práce

Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku

Implementation of a Selected Trend in Gastronomy into the Company’s Offer
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané trendy v gastronomii aplikované na příkladu malého koktejlového baru v Českém Těšíně. V teoretické části jsou popsány a rozvedeny obecné trendy ve stravování a konzumaci nápojů. V praktické části je zpracován výstup z dotazníkového šetření v rámci klientely baru a návrhová část.
Abstract:
The bachelor thesis deals with selected trends in gastronomy on the example of a small cocktail bar in Český Těšín. The theoretical part describes and elaborates general trends in food and beverage consumption. In the practical part, the results of a questionnaire survey among the clientele of the bar and the design part are elaborated.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/y2cp2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
  • Oponent: Ing. et Ing. Jaroslav Zavadil, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné