Samuel Vajda
Bakalářská práce
Trendy ve spotřebě masa
Trends in meat consumption
Anotace:
Bakalářská práce bude zaměřena na trendy ve spotřebě masa, jeho rozdělení, postupné vzestupy a pády jednotlivých druhů masa. Následně možná predikce ve spotřebě masa do dalších let. Teoretická část bude zahrnovat produkci masa v ČR, senzorické vlastnosti masa, mýty o mase a jeho konzumace s ohledem na zdravotní stránku věci. Dále v teoretické části bude popsána spotřeba masa a zároveň …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Michal Malý, Ph.D.
- Oponent: Lenka Rumánková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry u odrůdy Sauvignon blanc
Tereza Holcmannová -
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry sklízených hroznů.
Martin Novosad -
Kvalitativní parametry mražených krémů s mléčným základem
Tereza Šimková -
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
Petra Lupoměská -
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
Sára Karpsteinová -
Kvalitativní parametry jablek pěstovaných ekologickým a integrovaným způsobem
Michal Stehlík -
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Veronika Červinková -
Kvalitativní parametry kávy a jejich hodnocení
Viktor Janík
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
18. 3. 2023
Mach, J.
18. 3. 2023