Samuel Vajda
Bachelor's thesis
Trendy ve spotřebě masa
Trends in meat consumption
Abstract:
Bakalářská práce bude zaměřena na trendy ve spotřebě masa, jeho rozdělení, postupné vzestupy a pády jednotlivých druhů masa. Následně možná predikce ve spotřebě masa do dalších let. Teoretická část bude zahrnovat produkci masa v ČR, senzorické vlastnosti masa, mýty o mase a jeho konzumace s ohledem na zdravotní stránku věci. Dále v teoretické části bude popsána spotřeba masa a zároveň …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 3. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 19. 5. 2023
- Supervisor: doc. Ing. Michal Malý, Ph.D.
- Reader: Lenka Rumánková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry u odrůdy Sauvignon blanc
Tereza Holcmannová -
Vliv odlistění zóny hroznů na kvalitativní parametry sklízených hroznů.
Martin Novosad -
Kvalitativní parametry mražených krémů s mléčným základem
Tereza Šimková -
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
Petra Lupoměská -
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
Sára Karpsteinová -
Kvalitativní parametry jablek pěstovaných ekologickým a integrovaným způsobem
Michal Stehlík -
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Veronika Červinková -
Kvalitativní parametry těstovin z pluchatých pšenic a optimalizace jejich receptur
Barbora HRDLIČKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Mach, J.
18/3/2023
Mach, J.
18/3/2023