Bc. Jana Patloková

Master's thesis

Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa

Monitoring of textural Changes in selected Parts of matured Beef
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá vyzrálým hovězím masem. Byl sledován vliv zrání na texturometrické vlastnosti vybraných partií masa. Hodnotil se i vliv plemene a pohlaví zvířete na texturu květové špičky, vysokého a nízkého roštěnce. Texturní profilovou analýzou byly sledovány změny v tvrdosti daných partií.
Abstract:
This thesis deals with mature beef. The effect of aging on textural properties of selected parts of meat. Evaluated the influence of breed and sex of the animal on the texture rump, rib-eye steak and sirloin. Textural profile test were monitored for changes in hardness of the parts.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014
Accessible from:: 25. 4. 2014

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Patloková, Jana. Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe