Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta – Simona Volná
Simona Volná
Bachelor's thesis
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
The applicability of non-traditional ingredients in laminated dough production
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zkoumání vlivu netradičních surovin na výrobu bezlepkového laminovaného těsta. Pro přípravu výrobků bylo použito 5 druhů komerčně dostupných bezlepkových směsí značky Jizerka, určených speciálně pro výrobu různých pečiv jako jsou langoše (pizza), palačinky, vícezrnný chléb, tmavý chléb a univerzální směs pro výrobu pečiva (př. rohlíky). Teoretická část se zabývala charakteristikou …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to investigate the effect of non-traditional ingredients on the production of gluten-free laminated dough. For the preparation of the products 5 types of commercially available gluten-free mixes of the brand "Jizerka" were used, designed specifically for the production of various bakery products, such as langos (pizza), pancakes, multigrain bread, dark bread and universal …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2024
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Volná, Simona. Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Theses on a related topic
-
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Silvie Minaříková -
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Silvie Minaříková -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsi s kostřavou červenou
Michaela Frázová -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsi s kostřavou červenou
Michaela Frázová -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsích s různými kultivary kostřavy červené
Jakub Zahradník -
Analýza produktu - zdroj konkurenční výhody
Eva Kadlecová