Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta – Simona Volná
Simona Volná
Bachelor's thesis
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
The applicability of non-traditional ingredients in laminated dough production
Anotácia:
Cílem bakalářské práce bylo zkoumání vlivu netradičních surovin na výrobu bezlepkového laminovaného těsta. Pro přípravu výrobků bylo použito 5 druhů komerčně dostupných bezlepkových směsí značky Jizerka, určených speciálně pro výrobu různých pečiv jako jsou langoše (pizza), palačinky, vícezrnný chléb, tmavý chléb a univerzální směs pro výrobu pečiva (př. rohlíky). Teoretická část se zabývala charakteristikou …viacAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to investigate the effect of non-traditional ingredients on the production of gluten-free laminated dough. For the preparation of the products 5 types of commercially available gluten-free mixes of the brand "Jizerka" were used, designed specifically for the production of various bakery products, such as langos (pizza), pancakes, multigrain bread, dark bread and universal …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Volná, Simona. Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta. Zlín, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Silvie Minaříková -
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Silvie Minaříková -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsi s kostřavou červenou
Michaela Frázová -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsi s kostřavou červenou
Michaela Frázová -
Konkurenční schopnost metlice trsnaté ve směsích s různými kultivary kostřavy červené
Jakub Zahradník -
Analýza produktu - zdroj konkurenční výhody
Eva Kadlecová