Dopady pandemie Covid-19 na vybraný hotelový subjekt – Bc. Karel Alloh
Bc. Karel Alloh
Diplomová práce
Dopady pandemie Covid-19 na vybraný hotelový subjekt
Impacts of the Covid-19 pandemic on a selected hotel entity
Anotace:
Práce se zabývá hodnocením vybraných ukazatelů cestovního ruchu s důrazem na hotelnictví v souvislosti s pandemií Covid-19. Řešení se zaměřilo na vybraný hotelový subjekt. Jedná se o státní hotel Thermal v Karlových Varech, který spadá pod Ministerstvo financí České republiky. Praktická část je zaměřena na ekonomické ukazatele hotelu Thermal. Srovnává je v běžném období a v období pandemie Covid-19 …víceAbstract:
This thesis focuses on the evaluation of selected tourism indicators with a particular emphasis on the hotel industry in the context of the Covid-19 pandemic. The solution is focused on a selected hotel entity. It is the state-owned hotel Thermal in Karlovy Vary, which falls under the Ministry of Finance of the Czech Republic. The practical part concentrates on the economic indicators of the Thermal …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Dramatizace jako metoda výuky ruského jazyka a její možnosti využití ve výuce
Aneta Bajková -
Kvantitativní metoda individualizace daktyloskopických stop
Eliška Peštová -
Metody kvalitativní a kvantitativní analýzy PHA v buňkách cyanobakterií
Diana Černayová -
Metoda kvantifikace základní a speciální ošetřovatelské péče na ARO
Nikola VEBEROVÁ -
Kvantitativní metoda individualizace daktyloskopických stop
Eliška Peštová -
Metoda pro rychlé orientační stanovení anionických tenzidů k využití v provozních podmínkách
Tomáš Kuba -
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
Vojtěch Černý -
Analysis of Time Series Data Available in Official Statistics
Aydin Halil
Název
Vložil
Vloženo
Práva