Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku – Bc. Dominika Friedlová
Bc. Dominika Friedlová
Bachelor's thesis
Trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku
Trends in the creation of list of beverages and menu
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá trendy v tvorbě nápojového a jídelního lístku. Teoretická část se zaměřuje na trendy z hlediska obsahové nabídky pokrmů a nápojů, marketingu, legislativy, grafiky, estetiky a gastronomických trendů. Analytická část práce má za cíl popsat jídelní a nápojové lístky restaurací na tuzemském i zahraničním trhu v oblasti gastronomie. Produktem je brožura, která bude určena podnikatelům …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with trends in the creation of List of beverage and menu. The theoretical part focused on the trends from the point of view of offer of food and beverages. Also, point of view of marketing, legislation, graphic and aesthetic and gastronomical trends. The analytical part of this thesis aims to describe menus and list of beverages of restaurant on the market in the field of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/yjb15/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
- Vedúci: Mgr. Alexandr Burda
- Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Práce na příbuzné téma
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vývojové proměny v jídelním a nápojovém lístku
Alena Šilerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová