Jan Gábor

Bakalářská práce

In vitro growth-inhibitory effect of essential oils from spices against Bacillus cereus in vapor phase

Abstract:
Foodborne diseases pose significant public health risks worldwide, emphasizing the importance of safeguarding food against bacterial spoilage and contamination in the food sector. Spice essential oils (SEOs), known for their antimicrobial activity in the vapor phase and utilized as flavouring agents in food, have been proposed as active agents in antimicrobial atmosphere packaging. This study aimed …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
  • Vedoucí: prof. Ing. Ladislav Kokoška, Ph.D.
  • Oponent: Matěj Božik, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Bakalářský studijní program:
Tropické zemědělství

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses vxqwcg vxqwcg/2
20. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.