Lucie NĚMEČKOVÁ

Bachelor's thesis

Tropické ovoce ve výživě člověka

Tropical Fruit in Nutrition
Anotácia:
Bakalářská práce je věnována tropickému ovoci a jeho použití ve výživě člověka. V práci jsou popsány regionální a pěstitelské podmínky, nutriční charakteristiky vybraného tropic-kého ovoce. Pro vysoký obsah bioaktivních látek mají dietetickou i léčebnou hodnotu. Zpracovávají se na šťávy, používají se do pečiva, zmrzlin a na výrobu marmelád. Šťáva tropického ovoce se používá čerstvá, konzervovaná, v …viac
Abstract:
The aim of this work was to present tropical fruit and its influence on human nutrition. This work gave a description of regional and growing conditions and nutritional profiles of choosen tropical fruit. Owing to its high number of vitamins it has got dietary and curative value. It is processed for juice, baked goods, ice-cream and marmelade. Tropical fruit juice is used fresh, tinned, bottled, as …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Zverejniť od: 29. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Ing. Stanislav Kráčmar, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NĚMEČKOVÁ, Lucie. Tropické ovoce ve výživě člověka. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.