Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka. – Ing. Štěpán Marhons
Ing. Štěpán Marhons
Doctoral thesis
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
The effect of the modification of milk protein by microbial transglutaminase on the functional properties of milk.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARHONS, Štěpán. \textit{Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/vyof7z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Food Chemistry and Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.