Bc. Iveta TRÁVNÍČKOVÁ

Diplomová práce

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

The chemical and sensoric evaluation of products on the basis of amaranth and quinoa
Anotace:
Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na základní charakteristiku a využití amarantu a merlíku. Dále byl popsán jejich význam ve výživě a principy stanovení vybraných základních komponent. Praktická část se zabývá stanovením vybraných složek a senzorickým hodnocením výrobků z amarantu a merlíku.
Abstract:
The theoretical part of the thesis focuses on the basic characteristics and utilization of amaranth and quinoa. Their importance for nutrition and principles to determinate selected components has also been described. The practical part deals with the designation of selected components and sensory evaluation of products from amaranth and quinoa.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 21586

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TRÁVNÍČKOVÁ, Iveta. Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin