Kateřina Kadlecová

Bakalářská práce

Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa

Influences acting on selected quality parameters of pork meat
Anotace:
Bakalářská práce Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa má charakter literární rešerše a zabývá se vlivy, které působí na jakost vepřového masa před porážkou. Vepřové maso je nejvíce konzumovaným masem v České republice i ve světě, zejména kvůli jeho dobré dostupnosti, nutriční hodnotě a vysokému podílu plnohodnotných bílkovin. Produkce vepřového masa se každým rokem mění v závislosti …více
Abstract:
The bachelor's thesis Influences acting on selected quality parameters of pork meat has the character of a literature search and deals with the influences acting on the quality of pork meat before slaughter. Pork is the most consumed meat in the Czech Republic and in the world, mainly due to it‘s good availability, nutritional value and a high proportion of complete protein. Pork production varies …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Oponent: Jaroslav Palásek, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma