Organic food certification and the impacts on consumers' preferences – Kristina Simakova
Kristina Simakova
Bakalářská práce
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Abstract:
This bachelor thesis with the title “ Organic food certification and the impacts on consumers’ preferences” analyzes the broad concept of organic agriculture, and also focuses on production and farming of organic lands in the European Union and, more specifically, Germany.In the other part, there will be information on the receipt of certification and verification by the commission for organic products …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Lidia Sidorenko -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Lidia Sidorenko
Název
Vložil
Vloženo
Práva