Návrh a implementace aplikace pro stravovací zařízení – Petr Havíř
Petr Havíř
Bachelor's thesis
Návrh a implementace aplikace pro stravovací zařízení
Design and implementation of a catering application.
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací kompletní webové aplikace pro stravovací zařízení. Teoretická pasáž práce se věnuje restauraci, legislativnímu rámci provozování restaurace, analýze existujících řešení a představení použitých technologií. Výsledné řešení je vytvořen v jazyce PHP s využitím frameworku Laravel.Závěr práce je věnovaný ekonomickému a technickému zhodnocení aplikace.Abstract:
Bachelor thesis is focused on designing and implementation a complete web applicationfor catering facilities. The theoretical part is devoted restaurant, legislativeframework for the operation of the restaurant, analyzing the performance of existingsolutions and technologies used. The final solution itself is created in PHP programminglanguage using the Laravel framework. The conclusion of the work …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: RNDr. Zuzana Priščáková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / odbor:
System engineering and informatics / Economic informatics
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz