Lucie Karlová
Master's thesis
Kvalita služeb rychlého občerstvení
Quality of fastfood services
Abstract:
Diplomová práce pojednává o kvalitě služeb rychlého občerstvení. Teoretická část se zabývá oblastí služeb a problematikou jejich kvality. Součástí teoretické části je i česká a evropská legislativní úprava v oblasti potravin. Předpisy pojednávají o minimálních požadavcích na zdravotní nezávadnost pokrmů, o správné výrobní a hygienické praxi a o systému kritických bodů (HACCP). Dále je představen vybraný …moreAbstract:
This thesis is concerned with quality of fast food services. The theoretical part deals with the services and service quality issues. The theoretical part includes the Czech and European legislative regulation of food. Orders discuss about minimum requirements for safety of food, a good manufacturing and hygienic practices and Hazard Analysis Critical Control Point. Also there is presented the selected …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 3. 2011
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/26453
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2011
- Supervisor: Helena Kořánová
- Reader: Marie Hůlová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/26453
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Satisfaction and motivation of employees in the Czech and Foreign Company
Vladimíra Olivia Gáborová -
Měření spokojenosti zákazníků v rychlém občerstvení
Martina Hejzlarová -
Cirkularita v řetězcích rychlého občerstvení v České republice
Zuzana Mlsová -
Mezinárodní systém kvality HACCP
Lucia Straková -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková