Lucie Karlová

Master's thesis

Kvalita služeb rychlého občerstvení

Quality of fastfood services
Abstract:
Diplomová práce pojednává o kvalitě služeb rychlého občerstvení. Teoretická část se zabývá oblastí služeb a problematikou jejich kvality. Součástí teoretické části je i česká a evropská legislativní úprava v oblasti potravin. Předpisy pojednávají o minimálních požadavcích na zdravotní nezávadnost pokrmů, o správné výrobní a hygienické praxi a o systému kritických bodů (HACCP). Dále je představen vybraný …more
Abstract:
This thesis is concerned with quality of fast food services. The theoretical part deals with the services and service quality issues. The theoretical part includes the Czech and European legislative regulation of food. Orders discuss about minimum requirements for safety of food, a good manufacturing and hygienic practices and Hazard Analysis Critical Control Point. Also there is presented the selected …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 3. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2011
  • Supervisor: Helena Kořánová
  • Reader: Marie Hůlová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/26453

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management