Bc. Oborná Oborná

Bakalářská práce

Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení

The impact of the COVID-19 pandemic on selected gastronomic establishment
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vytvoření konkrétních návrhů pro podporu konkurenceschopnosti podniku v době pandemie a zhodnocení vlivů zavedených opatření proti COVID 19 na provoz gastronomického zařízení. V teoretické části jsou zpracovány informace z použitých literárních zdrojů. V práci jsou využity dvě metody výzkumu, a to řízený rozhovor s majitelem a komparace vybrané restaurace s jinou restaurací …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to create concrete suggestions on fostering competitiveness of an enterprise during the pandemic and to evaluate the impact of the introduced measures against COVID 19 on gastronomic enterprises. The teoretical part compiles informations from used resources. The thesis takes use of two reaserch methods. The structured interview with the owner of a gastronomic enterprise …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/vvjnp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
  • Oponent: Ing. Matěj Novák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus