Bc. Natália KOSIBOVÁ

Bakalářská práce

Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny

The technology of preparing exotic kinds of fish and game
Anotace:
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy …více
Abstract:
In my Bachelor thesis I have dealt with food technology and preparation of exotic kinds of fish and game. I have characterised the term exotic game and exotic fish, I have categorised them according to the animal world membership. I have also turned to the chemical composition of meat in general and of selected meat in detail. Further I have indicated technological characteristics of meat, postmortal …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2007
Zveřejnit od: 4. 6. 2007
Identifikátor: 5235

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2007

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOSIBOVÁ, Natália. Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 4. 6. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.