Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny – Bc. Natália KOSIBOVÁ
Bc. Natália KOSIBOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny
The technology of preparing exotic kinds of fish and game
Abstract:
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala technologií a přípravou pokrmů z exotických druhů ryb a zvěřiny. Charakterizovala jsem pojem exotická zvěřina a exotické ryby, seřadila vše podle systému živočišné říše. Dále jsem se věnovala popisování chemickému složení masa obecně i blíže vybraných druhů. Dále uvádím technologické vlastnosti masa a postmortální změny masa, základní technologické postupy přípravy …moreAbstract:
In my Bachelor thesis I have dealt with food technology and preparation of exotic kinds of fish and game. I have characterised the term exotic game and exotic fish, I have categorised them according to the animal world membership. I have also turned to the chemical composition of meat in general and of selected meat in detail. Further I have indicated technological characteristics of meat, postmortal …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2007
Accessible from:: 4. 6. 2007
Identifier:
5235
Thesis defence
- Date of defence: 29. 6. 2007
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOSIBOVÁ, Natália. Technologie přípravy exotických druhů ryb a zvěřiny. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 04. 06. 2007
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 6. 2007 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Stanovení vybraných biologicky aktivních látek ve šťávách z exotického ovoce
Klára Jégrová -
Vlastnosti biocharu vyrobeného z různých dřevin
Šárka Heřmánková -
Interakce tepoty termické modifikace, druhu dřeva a parametrů obrábění na hodnoty kvality povrchu termicky modifikovaného dřeva.
David Kholl -
Posouzení nutriční kvality rostlinných a živočišných lipidů pomocí indexů atherogenicity a trombogenicity
Markéta Blažková -
Základní technologické postupy tváření ve výuce technických předmětů na ZŠ
Jiří LÁSKA -
Tradiční keramické postupy zprostředkované dětem ve výtvarné výchově na 1. stupni základní školy
Eva Svobodová -
Technologické postupy pletení z papíru
Libuše KOZELKOVÁ -
Technologické postupy v českém videoartu od 60. do 90. let 20. století
Adéla Šulcová