Bc. Tomáš Baloun

Bachelor's thesis

Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení

Business Plan of a low-budget atypical restaurant facility
Abstract:
V mé práci se zabývám sestavením podnikatelského záměru nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení a hypotézou, že v dané lokalitě ja za využití dané příležitosti a minimálních nákladů možné přispět k místnímu rozvoji a úspěšně provozovat restaurační zařízení s možností volnočasových aktivit, ke kterému jsem zpracoval SWOT analýzu a segmentaci trhu. K restauračnímu zařízení Stodola jsem také …more
Abstract:
In my work I deal with creating a business plan of atypical low-budget restaurant facility and hypothesis that the area I used for the occasion and minimum cost can contribute to local development and successfully operate restaurant facility with optional leisure activities. I worked out the SWOT analysis and market segmentation for it as well. For the restaurant facility Stodola, I also developed …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Miloš Sobek
  • Reader: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management

Theses on a related topic