Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu – Bc. Dorota Hanáková
Bc. Dorota Hanáková
Diplomová práce
Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu
Meat quality in ducks fattened in different breeding conditions
Anotace:
Cílem práce bylo porovnat dva způsoby chovu kachen a jejich vliv na jatečnou hodnotu a vybrané parametry chemického složení masa. V praktické části bylo 132 kačerů pižmových náhodně rozděleno do 2 skupin podle způsobu ustájení. Prví skupina byla chována v uzavřených domcích na hluboké podestýlce a druhá skupina ve stejném ustájení, u kterého byl navíc výběh do venkovních prostor s přístupem k vodní …víceAbstract:
The aim of the present work was to compare two methods of duck fattening and their influence on the carcass value and selected parameters of the chemical composition of meat. In the practical part, 132 muscovy drakes were randomly divided into 2 groups according to the method of housing. The first group was kept in closed houses on deep litter and the second group in the same houses but modified by …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HANÁKOVÁ, Dorota. \textit{Kvalita masa u~kachen vykrmovaných v~různých podmínkách chovu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/w7jpvd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva