Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. – Viktoriya Murzina
Viktoriya Murzina
Bachelor's thesis
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Management and operation of the spa catering segment with a focus on modern medical and gastronomy
Abstract:
MURZINA, Viktoriya. Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha:2013. 75 s. Bakalářská práce na téma „Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii“ obsahuje základní charakteristiku stravovacího úseku a gastronomie. Práce je zaměřena na stravování v lázeňských …moreAbstract:
Bachelor thesis on "Management and operation of spa hotel in Food and Beverage division with a focus on modern and medical gastronomy“ contains the basic characteristics of the food and beverage division and gastronomy. The work is focused on catering in the spa hotel in Carlsbad, mainly on offering the possibility of therapeutic nutrition. The main aim is to determine the current state of the market …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 1. 2014
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MURZINA, Viktoriya. \textit{Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2013. Available from: https://theses.cz/id/w9q0oj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Stanislav KOTÁN -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Michal Sikora