Viktoriya Murzina

Bakalářská práce

Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.

Management and operation of the spa catering segment with a focus on modern medical and gastronomy
Anotace:
MURZINA, Viktoriya. Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha:2013. 75 s. Bakalářská práce na téma „Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii“ obsahuje základní charakteristiku stravovacího úseku a gastronomie. Práce je zaměřena na stravování v lázeňských …více
Abstract:
Bachelor thesis on "Management and operation of spa hotel in Food and Beverage division with a focus on modern and medical gastronomy“ contains the basic characteristics of the food and beverage division and gastronomy. The work is focused on catering in the spa hotel in Carlsbad, mainly on offering the possibility of therapeutic nutrition. The main aim is to determine the current state of the market …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví