Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. – Viktoriya Murzina
Viktoriya Murzina
Bakalářská práce
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Management and operation of the spa catering segment with a focus on modern medical and gastronomy
Anotace:
MURZINA, Viktoriya. Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha:2013. 75 s. Bakalářská práce na téma „Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii“ obsahuje základní charakteristiku stravovacího úseku a gastronomie. Práce je zaměřena na stravování v lázeňských …víceAbstract:
Bachelor thesis on "Management and operation of spa hotel in Food and Beverage division with a focus on modern and medical gastronomy“ contains the basic characteristics of the food and beverage division and gastronomy. The work is focused on catering in the spa hotel in Carlsbad, mainly on offering the possibility of therapeutic nutrition. The main aim is to determine the current state of the market …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MURZINA, Viktoriya. \textit{Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/w9q0oj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Trendy v hotelnictví a gastronomii v Evropě, Asii a Americe
Václav Laibl -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Stanislav KOTÁN -
Nové trendy v podnikání v cestovním ruchu
Pátková Pátková -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Michal Sikora