Vliv stravování na množství útrobního tuku u studentů FZS. – Veronika VEJVODOVÁ
Veronika VEJVODOVÁ
Bachelor's thesis
Vliv stravování na množství útrobního tuku u studentů FZS.
The impact of diet on the amount of visceral fat among Faculty of Healthcare studies students.
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem stravy na množství tuku v těle. Popisuje rizika spojená s vyšším obsahem tuku se zvláštním zaměřením na útrobní tuk. Také nabízí přehled informací o zdravém stravování a zdravém životním stylu, který s nadváhou či obezitou úzce souvisí. Práce obsahuje i analýzu jídelníčku studentů FZS v souvislosti s naměřenými hodnotami útrobního tuku.Abstract:
This bachelor thesis deals with the influence of diet on the amount of body fat. It describes the risks associated with a higher fat volume with a special focus on abdominal fat. It also offers an summary of healthy eating habits and a healthy lifestyle that is related to overweight or obesity. The work also includes an analysis of the eating habits of FZS students in relationship with measured values …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Zverejniť od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Lukáš Martinek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VEJVODOVÁ, Veronika. Vliv stravování na množství útrobního tuku u studentů FZS.. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Health Care StudiesBachelor programme / odbor:
Public Health Service / Assistant of Protection and Support of Public Health
Práce na příbuzné téma
-
Abdominální obezita jako rizikový faktor, prevalence u vybrané populační skupiny
Jana ŠTĚPÁNOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček -
Výživa vybrané skupiny sportovců
Caroline Straubová