Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám – Ondřej Popek
Ondřej Popek
Master's thesis
Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám
Identification of Consumer Attitudes towards the Organic Lemonades
Anotácia:
V diplomové práci jsou zkoumány postoje spotřebitelů na trhu domácích limonád, které jsou vyráběny ve volnočasového areálu. Jedná se o areál Mlýn u vodníka Slámy, který se nachází v malé vesnici Háj ve Slezsku-Lhota. Cílem diplomové práce bylo zjistit, jak zákazníci restaurace U Mlynáře vnímají domácí limonády, identifikovat silné a slabé stránky nápoje a navrhnout strategii, jež povede ke zvýšení …viacAbstract:
The thesis examined the customer attitude on the market of homemade soft drinks, which are produced in a leisure complex. Mlýn u vodníka Slámy is located in the small village of Haj ve Slezsku-Lhota. The aim of this thesis was to find out how customers perceive local homemade lemonade at the restaurant U Mlynáře, identify strengths and weaknesses of lemonades and propose a strategy that will lead to …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2015
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/107286
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2015
- Vedúci: Šárka Velčovská
- Oponent: Marcela Šimková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
Ondřej Findura -
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Mariia Kaliuzhnaia -
Charakteristické vlastnosti lídrů na různých úrovních řízení
Roman Jemelka -
Jízdní vlastnosti K1 creek a river runner
Eliška DOSTALOVÁ -
Charakterové vlastnosti manažera
Tereza Šandová -
Vlastnosti leaderů na manažerských pozicích
Martin Jemelka -
Vliv použití retroreflexních materiálů na fyziologické vlastnosti oděvu
Anna Dvořáková -
Sbírka řešených úloh - Základní elementární funkce a jejich vlastnosti
Nela NOVÁKOVÁ