Terezie HECZKOVÁ

Bakalářská práce

Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni

Vegetable oils in hot and cold cooking
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výběrem a používáním rostlinných olejů v teplé a studené kuchyni. Cílem práce bylo zjistit použití rostlinných olejů pro studenou a teplou kuchyni v populaci. A take podle čeho lidé vybírají rostlinné oleje.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the selection and use of vegetable oils in hot and cold cuisine. The aim of the thesis was to find out the use of vegetable oils for cold and hot cooking in the population. And take according to what people choose vegetable oils.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2023
  • Vedoucí: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HECZKOVÁ, Terezie. Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta