Terezie HECZKOVÁ

Bachelor's thesis

Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni

Vegetable oils in hot and cold cooking
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výběrem a používáním rostlinných olejů v teplé a studené kuchyni. Cílem práce bylo zjistit použití rostlinných olejů pro studenou a teplou kuchyni v populaci. A take podle čeho lidé vybírají rostlinné oleje.
Abstract:
The bachelor thesis deals with the selection and use of vegetable oils in hot and cold cuisine. The aim of the thesis was to find out the use of vegetable oils for cold and hot cooking in the population. And take according to what people choose vegetable oils.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Nadezhda Borzenko

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

HECZKOVÁ, Terezie. Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta