Terezie HECZKOVÁ
Bachelor's thesis
Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni
Vegetable oils in hot and cold cooking
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výběrem a používáním rostlinných olejů v teplé a studené kuchyni. Cílem práce bylo zjistit použití rostlinných olejů pro studenou a teplou kuchyni v populaci. A take podle čeho lidé vybírají rostlinné oleje.Abstract:
The bachelor thesis deals with the selection and use of vegetable oils in hot and cold cuisine. The aim of the thesis was to find out the use of vegetable oils for cold and hot cooking in the population. And take according to what people choose vegetable oils.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2023
- Supervisor: Mgr. Nadezhda Borzenko
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HECZKOVÁ, Terezie. Rostlinné oleje v teplé a studené kuchyni. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Nutritional Therapy / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Nasycené mastné kyseliny v rostlinných olejích: zdroje a vliv na lidské zdraví.
Jana Jašková -
Transformace lipidů na mastné kyseliny nejen pomocí enzymatické katalýzy
Marie Šmardová -
Mastné kyseliny a možnosti jejich stanovení v rostlinném materiálu pomocí plynové chromatografie
Lukáš Romanský -
Monitorování mastných kyselin v gastroodpadech se zaměřením na upotřebené kuchyňské oleje
Michael Weber -
Studie sběru použitého kuchyňského oleje ve vybrané lokalitě
Tereza Havelková -
Využití upotřebených kuchyňských olejů pro pohon silničních vozidel
Filip Šmídek -
Rozvoj požáru jedlých tuků a olejů v domácnosti
Vojtěch Jarý -
Vliv ročního období na složení a bod mrznutí mléka holštýnských dojnic ve vybraném chovu
Kamila Hájková