Možnosti využití raw stravy v gastronomii – Magdaléna Zvonková
Magdaléna Zvonková
Bakalářská práce
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
POSSIBILITIES OF RAW FOOD UTILIZATION IN GASTRONOMY
Anotace:
Předložená bakalářská práce je zaměřena na raw food dietu obecně a její využití v gastronomii. Cílem teoretické části je definovat raw food dietu, charakterizovat běžně konzumované potraviny při dodržování této diety a poskytuje stručný přehled historie této diety založené na konzumaci syrové stravy. Jsou zde zmíněny jak pozitivní účinky této stravy na lidské zdraví, tak potenciální zdravotní rizika …víceAbstract:
This thesis is focused on raw food diet in general and on its utilization in gastronomy. The aim of the theoretical part is to define raw food diet, to characterize commonly consumed food when following this diet and to provide a brief historical overview of this diet based on raw food consumption. There are also described both health benefits and potential risks to human health caused by minimally …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zvonková, Magdaléna. Možnosti využití raw stravy v gastronomii. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová -
Raw strava
Lucie Kovaříková -
Průzkum trhu cestovních kanceláří
Radim Jaroš -
Průzkum trhu zaměřený na kvalitu piva firmy Budějovický BUDVAR
Lenka Natálie Ryšavá -
Průzkum trhu s netradičními druhy obilovin ve Zlínském a Jihomoravském kraji
Denisa Kočišová -
Sója, tofu a jejich role na českém trhu
Magdalena PETROVÁ