Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI – Eva Racková
Eva Racková
Bachelor's thesis
Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním pracovníků ve firmě. Úvodní část práce popisuje vzdělávání dospělých, seznamuje s organizací Státní zemědělské a potravinářské inspekce, inspektorát v Plzni a zároveň popisuje pracovní náplň inspektora. Pomocí empirického šetření – dotazníku, jsou zjišťovány nedostatky ve vzdělávací akci, která se týká oblasti systému kritických bodů. Cílem práce je navrhnutí …moreAbstract:
My undergraduate thesis deals with company education of the employees.The first part is focused on adult education, introducing the Czech Agriculture and Food Inspection Authority, and the Czech Agriculture and Food Inspection Authority situated in Pilsen. Furthermore, it describes the duties the inspector is responsible for. When inventing a questionnaire, the empirical survey shows the deficiencies …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 5. 2017
Identifier:
http://theses.cz/id/wb5xow/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2017
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RACKOVÁ, Eva. \textit{Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech Technical University in Prague, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty). 2017. Available from: https://theses.cz/id/wb5xow/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
České vysoké učení technické v Praze
Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty)Bachelor programme / field:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Theses on a related topic
-
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Existence kritických bodů pro systémy reakce-difúze typu aktivátor-inhibitor s jednostrannou podmínkou
Jan ŽILAVÝ -
Vzdělávání dospělých v rámci firemního vzdělávání
Marta Mašková