Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie – Hong Ngoc Bui
Hong Ngoc Bui
Bakalářská práce
Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie
The contribution of The business and cultural centre SAPA to cultural tourism and the development of Vietnamese gastronomy
Anotace:
Práce se zabývá kulturním turismem v Obchodním a kulturním centru Sapa nacházející se v pražské Libuši. Cílem práce je stanovit potenciál areálu v rozvoji vietnamské kultury a gastronomie. Náplň teoretické části tvoří popis pojmů spojených s problematikou, včetně charakteristiky vietnamské kuchyně a tradic. Dále obsahuje představení areálu a služeb nabízené v něm, doprovod historií příchodu vietnamské …víceAbstract:
The work deals with cultural tourism in the Business and cultural center Sapa located in Prague-Libuš. The goal of the thesis is to determine the potential of the area in the development of Vietnamese culture and gastronomy. The content of the theoretical part consists of a description of terms connected with the issue, including the characteristics of Vietnamese cuisine and traditions. It also includes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/89819
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2023
- Vedoucí: Zuzana Malcová
- Oponent: Barbara Hucková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/89819
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Arts Management
Práce na příbuzné téma
-
Vietnamská gastronomie v Praze
Thu Hang Dangová -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Integrace vietnamské komunity do české společnosti za pomoci vietnamské kuchyně
Leona Mičková -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Tra My Nguyen Thi Huong -
Gastronomie jako součást kulturního turismu
Rebeka Maria Kasapidu