Kateřina Matyášová

Bachelor's thesis

Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků

Studying of the Thermal Properties of Meat and Meat Products
Abstract:
Byly připraveny vzorky mas: vepřová panenka, vepřová kýta, vepřová krkovice, kuřecí prsní, kuřecí stehenní, telecí kotleta a telecí kýta. Byla naměřena závislost teploty na čase a tato závislost vyhodnocena programem ThermaCon. Byly stanoveny koeficienty tepelných vodivostí a tepelných odporů jednotlivých mas. Byla vyhodnocena závislost tepelné vodivosti vzorků s ohledem na obsahu vody, tuku a svaloviny …more
Abstract:
There were prepared meat samples: pork tenderloin, pork ham, pork neck, chicken breast, chicken thigh, veal cutlet and veal leg. There was measured temperature depending on time and evaluated by ThermaCon program. There were determined coefficients of thermal conductivity and thermal resistance of individual meat samples. There were evaluated correlation between thermal conductivity and water, fat …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2017

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Matyášová, Kateřina. Studium tepelných vlastností masa a masných výrobků. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.