Anastasia Arkhipova

Bachelor's thesis

Personální řízení v restauraci

Personnel management in a restaurant
Abstract:
Celá má práce se orientuje na provoz a zjištění kvality personálního řízení restaurace „El-Barr“. Abych mohla splnit cíl své práce, který jsem si vytyčila, a navrhnout vhodná řešení, která by mohla napomoci odstranit nedostatky, které případně objevím, využiji různé analýzy a šetření. Objektem výzkumu je restaurace „El-Barr“, Rusko, Moskva. Cílem této práce je analýza personálního řízení restaurace …more
Abstract:
All my work is focused on finding quality of personnel management in a restaurant "El-Barr." In order to realize the aim of this work, and propose appropriate solutions that could help to remove deficiencies, I will use a variety of analysis and investigation. The object of research is the restaurant "El-Barr," Russia, Moscow. The main goal of my bachelor thesis is to analyse operation and quality …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2014
  • Supervisor: RNDr. Jan Žufan, Ph.D.
  • Reader: Ing. Martina Beránek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management