Faktory ovlivňující kvalitu cukrovky – Bc. Aneta Eignerová
Bc. Aneta Eignerová
Diplomová práce
Faktory ovlivňující kvalitu cukrovky
Factors that influence quality of sugar beet
Anotace:
V rámci maloparcelního polního pokusu byl sledován vliv mimokořenové výživy jako jednoho z faktorů, který ovlivňuje výnos a technologickou kvalitu cukrové řepy. V průběhu vegetace byl sledován růst a vývoj cukrovky a dynamika změn její kvality. Na základě zjištěných výsledků byly vyhodnoceny tyto parametry - výnos bulev, výnos chrástu, cukernatost, rozpustný popel, alfa-aminodusík a MB faktor. Nejvyšší …víceAbstract:
In a pursuance of a small-scale field experiment was to monitor the impact of extrarooted nutrition as one of the factors which influence the yield and technological quality of sugar beet. In the course of the vegetation was monitored for the growth and development of diabetes and the dynamics of change of its quality. On the basis of the observed results were evaluated by the following parameters …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita cukrovky a možnosti jejího ovlivnění
Ondřej Stávek
Název
Vložil
Vloženo
Práva