Lenka Hušková

Bakalářská práce

Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství

The competitiveness of the small enterprise in the field of bakery machines
Anotace:
Předmětem bakalářské práce "Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství je problematika konkurenceschopnosti malých podniků v souvislosti se strategickým řízením, jejich možnosti a postavení v české ekonomice. Hodnotí postavení strategicky řízeného malého podniku. Zkoumaným podnikem je společnost Klobas Oldřich pekařství, pro který byla provedena komplexní analýza vnějších a vnitřních …více
Abstract:
Thesis "Competitiveness of small business in the bakery industry is the issue of the competitiveness of small businesses in the context of strategic management, their capabilities and position in the Czech economy. It evaluates the status of strategically-controlled small business. Tested company is Oldrich Klobas - bakery, which was conducted for the comprehensive analysis of internal and external …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2017
  • Vedoucí: doc. Ing. Marcela Kožená, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hušková, Lenka. Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství. Pardubice, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní