Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu – Radka Cikánová
Radka Cikánová
Bakalářská práce
Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
Gastronomy as a part of cultural heritage and its use in tourism
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na gastronomii jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu. Hlavním cílem práce je analyzovat využití tradiční regionální gastronomie v cestovním ruchu pohledem vedoucích pracovníků stravovacích zařízení v turistickém regionu Krkonoše. Teoretická část práce objasňuje celkový význam gastronomie v kulturním dědictví a cestovním ruchu. Mimo jiné jsou zde zmíněny i možnosti …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on gastronomy as a part of cultural heritage in tourism. The main aim of this thesis is to analyse the use of traditional regional gastronomy in tourism from the view of restaurants' managers in Krkonoše region. The theoretical part explains the overall importance of gastronomy in the cultural heritage in tourism. Apart from other topics, the possibility of using gastronomy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB12456
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 9. 2020
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Pavlína Chaloupská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CIKÁNOVÁ, Radka. \textit{Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/wghsm1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 9. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková
Název
Vložil
Vloženo
Práva