Catering v železniční dopravě – Bc. Barbora Chladilová
Bc. Barbora Chladilová
Bakalářská práce
Catering v železniční dopravě
Railway Catering
Anotace:
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou cateringu v železniční dopravě. Hlavním cílem práce je poskytnout přehled nabídky cateringových služeb ve dvou vybraných železničních společnostech, kterými jsou soukromá železniční společnost RegioJet a státní železniční společnost České dráhy a zhodnotit spokojenost cestujících s nabízenými cateringovými službami na vybrané trase. Cíl této práce …víceAbstract:
The presented bachelor thesis focuses on catering in rail transport. The main aim of the bachelor thesis is to deliver an overview of catering services in two selected railway companies, which are private railway company RegioJet and state railway company České dráhy and to evaluate passengers satisfaction with this offer. The aim of the bachelor thesis focuses on predetermined line Praha-Brno. During …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/t62i0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHLADILOVÁ, Barbora. \textit{Catering v železniční dopravě}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/whqbpr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Stravovacie služby poskytované v železničnej doprave
Adam Levák -
Catering v leteckej doprave
Zuzana Dominová -
Kvalita gastronomických služeb v letecké dopravě
Simona Révaiová -
Stravovací služby poskytované v letecké dopravě
Adriana Chalupová -
Stravování v železniční dopravě
Ivo Mráz -
Komparace služeb železničních společností České dráhy, a.s. a RegioJet a.s.
Adéla Budíková -
Prezentace jazykových prostředků vyjadřujících „návrh, radu a nabídku/suggestion, advice, offer“ – srovnání lingvistických manuálů a vybrané řady učebnic angličtiny.
Alice Tesařová -
Tourism in the United Kingdom and the Offer Analysis of Selected Travel Agencies
Eliška HASCHOVÁ