Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici – Adam VESELSKÝ
Adam VESELSKÝ
Bakalářská práce
Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Processes and Health Regulations for Preparing Food in Prison
Anotace:
Bakalářská práce charakterizuje dodržování technologických postupů a hygienických předpisů při přípravě stravy ve Vazební věznici Olomouc. Teoretická část práce se zabývá přehledem obecných pravidel technologických postupů. Jejich stručnou charakteristikou a způsobem použití. Dále obsahuje přehled Přehledem legislativních zákonů a jejich výklad. V praktické části je podrobně popsán strukturní plán …víceAbstract:
This bachelor thesis describes observance of technological procedures and hygienic regulations for food preparation at the Olomouc Stockade. Theoretical part of the thesis is concerned with a survey of general rules of technological procedures, their brief characteristics and application method, a survey of legislative laws and their construction. Practical part of the thesis focuses closely on the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Zveřejnit od: 29. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VESELSKÝ, Adam. Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
Václav Simmerl -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Lucie Došková -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ