Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor. – Bc. Andrea HODONSKÁ
Bc. Andrea HODONSKÁ
Master's thesis
Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.
Effect of storage and heat treatment on the quality of potatoes.
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na sledování vlivu skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu chemických vlastností brambor, popisu vybraných bramborových odrůd, vlastnostem škrobu a sacharidů obsažených v bramborových hlízách. Praktická část je věnována vlastní analýze stanovení obsahu vlhkosti, popele, obsahu škrobu a dále pak stravitelnosti N-látek …moreAbstract:
The thesis is focused on monitoring the impact of storage and heat treatment on the quality of potatoes. The first part is devoted to a brief summary of the chemical qualities of potato, a description of selected potato varieties, the characteristics of starch and saccharides contained in potato tubers. The practical part is devoted to analyzing their own determination of moisture, ash, starch content …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
14562
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HODONSKÁ, Andrea. Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Stravitelnost živin metodou in vitro v různých dietách pro psy
Květa Šimků -
Porovnání in vitro a in situ metod pro hodnocení stravitelnosti vlákniny kukuřičné siláže u dojnic
Jitka Hutařová -
Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
Jana Dunová -
Srovnání kvality proteinu psích granulí na základě in vitro stravitelnosti proteinu
Adéla Kůrková -
Vliv inkubačních roztoků na in vitro stravitelnost travní siláže
Kateřina Stárková -
In vitro stravitelnost škrobu pšenice ve vztahu k trávení drůbeže
Viktorie Špičková -
Stanovení in vitro stravitelnosti sušiny a organické hmoty směsných krmných dávek s rozdílným zastoupením krmných surovin
Lucie Ursová -
In vitro stanovení stravitelnosti hrubého proteinu a škrobu zrna pšenice upraveného extruzí
Jana Bártíková