Ondřej Bednář

Bachelor's thesis

Datová integrace nezpracovaných dat z IoT

Data Integration of Raw IoT Data
Abstract:
Pokrok ve vývoji hardwaru, softwaru a komunikačních technologií umožnil vznik zařízení obsahujících řadu senzorů připojitelných k internetové síti, čímž se otevřely možnosti k měření a následnému využití různorodých dat poskytujících digitální obraz reálného světa. S růstem počtu a vyspělostí těchto zařízení vyvstává stále větší potřeba získaná objemná data zpracovávat a uchovávat. Technologie zařízení …more
Abstract:
Rapid advances in hardware, software and communication technologies have enabled the emergence of devices with a multitude of sensors connected to the Internet, providing observations and measurements of diverse real-world data. As the number and maturity of these technologies grows, so will the volume of data processed. Internet-connected device technology, referred to as the Internet of Things (IoT …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 3. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 23. 5. 2024
  • Supervisor: Ing. Jan Masner, Ph.D.
  • Reader: Michal Stočes, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.