Peng Li

Disertační práce

Studium funkčních složek kukuřičného hedvábí

The Study of Functional Ingredients from Corn Silk
Abstract:
The thesis studies the physicochemical and biochemical properties of the bioactive functional substances from the extracts of corn silk including flavonoids, polysaccharides and steroids, which are widely applied in the areas of food production, pharmacy, veterinary, animal feed and healthcare. There are three main parts of the research containing 1, corn silk flavonoids, polysaccharides and steroids …více
Abstract:
Tato práce se zabývá studiem fyzikálně-chemických a biochemických vlastností bioaktivních funkčních látek získaných z extraktů z kukuřičného hedvábí. Jedná se o flavonoidy, polysacharidy a steroidy. Tyto látky jsou široce používány ve výrobě potravin, farmacii, veterinární medicíny, výživy zvířat a zdravotní péče. Naše studium se zaměřilo na tři hlavní oblasti výzkumu: 1.) kromě již zmíněných flavonoidů …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 8. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 11. 2020

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Li, Peng. Studium funkčních složek kukuřičného hedvábí. Zlín, 2020. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe