Čiření vín a následných produktů na bázi vína – Lenka Polachová
Lenka Polachová
Bakalářská práce
Čiření vín a následných produktů na bázi vína
Clarification of Wine and Subsequent Wine-based Products
Anotace:
Předmětem bakalářské práce se použití čiřících prostředků ve vinařské technologii. V práci je zahrnut přehled čiřících prostředků a jejich vliv na kvalitu vín. Dále jsou v práci charakterizovány zákaly vín, příčiny jejich vzniku a možnosti odstranění.Abstract:
The thesis focuses on the use of fining agents in the winemaking technology. The work includes an overview of fining agents and their impact on the quality of the wines. The thesis further deals with wine haze characteristic, its cause and possibilities of its elimina-tion.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2015
Zveřejnit od: 5. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Polachová, Lenka. Čiření vín a následných produktů na bázi vína. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 5. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.