Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin – Bc. Lucie Šašinková
Bc. Lucie Šašinková
Master's thesis
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
The Influence of the Packaging on the Shelf-life of some Food Types
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá hodnocením vybraných typů obalových folií při balení vybraných druhů potravin. U vyrobených a komerčně dostupných polymerních fólií se sledují jakostní změny potravin v průběhu skladování. Charakterizují se jednotlivé druhy vyrobených obalových materiálů, způsob balení potravin, a hodnocení trvanlivosti. Obalový materiál byl vyroben z LDPE, EVA, EVOH a Surlynu. Byly vyrobeny …viacAbstract:
The thesis is focused on the evaluation of selected types of packaging films in a relation to a packaging of selected types of food. The thesis operates with manufactured and commercially available polymer films, the monitoring its qualitative changes of food during storage. Particular types of manufactured packaging materials are also characterized in the thesis, the method of food packaging and the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zverejniť od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šašinková, Lucie. Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
-
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
Michaela BURIANOVÁ -
Vliv technologie balení na trvanlivost produktů
Lucie RYKROVÁ -
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
Adéla Velková -
Principy prodlužování trvanlivosti masných výrobků
Pavla Doleželová -
Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
Kateřina Havlová -
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
Šárka Buchtíková -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov